Audi Q7 atacat cu pietre, în Burdujeni. Agresorul a fost încătușat și internat la Psihiatrie

Miercuri, 24 noiembrie 2021, la ora 20.35, în timp ce un echipaj din cadrul Secției de Poliție Burdujeni patrula pe strada Calea Unirii, în proximitatea stației TPL Albina, a observat o persoană de sex bărbătesc care alerga pe partea carosabilă, având un comportament suspect.

Suspectul a fost interceptat, iar în momentul legitimării polițiștii au observat că tânărul respectiv este agitat, având în mână o piatră, fapt pentru care a fost imobilizat.

În scurt timp, lângă mașina de poliție s-au prezentat Eusebiu P. și Samuel P., care au sesizat faptul că persoana imobilizată de către organele de poliție a lovit cu o piatră autoturismul Audi Q7 cu care aceștia se deplasau, distrugându-le un element din caroseria autoturismului.

Reclamanții au fost invitați la Sediul Secției de Poliție Burdujeni, acolo unde a fost condus și tânărul imobilizat.

Din verificările efectuate s-a stabilit că suspectul este Valerică M., de 19 de ani, din municipiul Botoșani.

În cauză a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”. Prejudiciul în cauză urmează a fi comunicat ulterior.

Cercetările au fost preluate de către lucrători din cadrul Compartimentului de Proximitate, iar în urma examinării autoturismului au stabilit faptul că autoturismul prezenta distrugeri la capotă.

Suspectul a fost transportat la UPU Suceava, în vederea internării acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni.
Mai nouă Mai veche