Bărbat din Marginea, în arest după ce a furat țigări și un telefon dintr-un magazin din localitate

Un magazin din Marginea a fost spart de hoți care au furat marfă în valoare de 5.500 de lei. În cursul zilei de marți, polițiștii au continuat cercetările și l-au identificat ca suspect ce Ionel H., de 42 de ani, din Marginea.

Polițiștii secției s-au deplasat la un imobil din comuna Marginea, unde suspectul a fost identificat și a recunoscut săvârșirea infracțiunii și a condus polițiștii în două anexe gospodărești unde a ascuns bunurile sustrase. În aceste două locații au fost identificate 25 de pachete de țigarete de diferite mărci și un telefon Samsung Galaxy A10, bunurile fiind ridicate pe bază de ordonanță și predate persoanei vătămate.

După inventarierea bunurilor, administratorul SC Fargama SRLMarginea a fost audiat, în calitate de persoană vătămată, acesta estimând că s-a creat un prejudiciu de aproximativ 5500.

Bunurile recuperate au fost predate persoanei vătămate, iar în urma calculării prejudiciului, acesta a declarat că în cauză se constituie parte civilă cu suma de 2.500 de lei, astfel fiind recuperată din prejudiciu suma de 3.000 lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava și ulterior va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea luării unei măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche