Copil de trei ani, rănit după ce a fost lovit de un cal cu copita în față, la Valea Bourei

Marți, 23 noiembrie 2021, la ora 12.50, Secția de Poliție Rurală Preuteşti a fost sesizată prin 112 despre faptul că un copil a fost lovit de cal, la Valea Bourei.

Din cercetări a rezultat că Vasile și Georgiana V., din satul Valea Bourei, comuna Dolhești, în timp ce se aflau acasă, l-au observat pe fiul lor în vârstă de 3 ani care a intrat în locuință plângând. Din discuțiile purtate cu acesta a rezultat faptul că a fost la adăpostul pentru animale unde a fost lovit de cal, motiv pentru care mama sa a apelat numărul de urgență 112, unde a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță.

La fața locului a sosit un echipaj din cadrul SMURD Dolhasca care l-a preluat pe minor împreună cu mama acestuia și i-a transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma investigațiilor sumare efectuate la Spitalul Municipal Fălticeni, minorul a fost diagnosticat cu „plagă transfixantă buza superioară”.

Aspectele au făcut obiectul informării DGASPC Suceava.

S-a luat legătura cu procurorul de caz care a dispus urmărire evenimentului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, fiind întocmit dosar penal.
Mai nouă Mai veche