Bărbat reținut în arest după ce a intrat cu forța în casa unei bătrâne de 83 de ani și a agresat-o, la Fălticeni

Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată, joi, 28 octombrie 2021, că un bărbat a intrat cu forța în locuința unei bătrâne de 83 de ani și a agresat-o. 

Organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au reușit să îl identifice pe vinovat, Mihai B., acesta fiind urmărit penale pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, faptă prev. și ped. de art. 224 alin. (1) și alin. (2) din Codul Penal, distrugere, faptă prev. și ped. de art. 253 alin. (1) din Codul Penal și lovirea sau alte violențe, faptă prev. și ped. de art. 193 alin. (2) din Codul Penal, cu aplic. art. 77 lit. e) din Codul penal și toate cu aplic. art. 38 alin. (1) din Codul Penal. 

Din cercetări a rezultat că în dimineața zilei de joi, 28 octombrie 2021, în jurul orei 01:30, profitând de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate, o femeie de 83 de ani, suspectul a pătruns, fără drept, în curtea și mai apoi în locuința persoanei vătămate, situată în municipiul Fălticeni. 

Bărbatul, prin efracție, a spart cu pumnul și cu piciorul geamurile ușii de acces în imobilul persoanei vătămate, a rupt bastonul cu care persoana vătămată se ajuta în vederea deplasării, apoi a pătruns în interiorul locuinței, unde a agresat-o. 

Marți, 2 noiembrie, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore. 

Dosarul penal întocmit în cauză urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale Fălticeni.
Mai nouă Mai veche