Buletin de presă, 19 noiembrie 2021 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

În ziua de 18.11.2021, în jurul orei 08:05, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Pîrteștii de Sus, un bărbat de 44 de ani din localitatea Sucevița s-a angajat în depășirea tractorului cu semiremorcă condus de un localnic de 67 de ani, care circula în fața sa și care inițiase manevra de schimbare a direcției de mers prin viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum comunal adiacent, moment în care a părăsit partea carosabilă, oprindu-se cu autoturismul în curtea unui imobil.
Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto de 44 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La 18.11.2021, orele 13:00, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Ipotești, un bărbat de 20 de ani din comuna Bosanci a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de o femeie din comuna Berchișești, care, din impact a fost proiectat în autoturismul condus de un localnic.
Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto din comuna Berchișești, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 18.11.2021, în jurul orelor 21.25, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe bld. George Enescu din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani din municipiul Fălticeni.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”,ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.