Efectul alianței cu PSD! Doi lideri PNL Suceava au demisionat din partid: președintele PNL Fălticeni, Ionel Vasiliu, și consilierul județean Laura Cătălina Culipei, președinta organizației de femei

Președintele PNL Fălticeni, Ionel Vasiliu, și consilierul județean Laura Cătălina Culipei, președinta organizației de femeie a filialei PNL Suceava, au anunțat că demisionează din Partidul Național Liberal după decizia privind formarea unei alianțe de guvernare cu Partidul Social Democrat. 

Demisia președintelui PNL Fălticeni, Ionel Vasiliu, consilier local și fost candidat al partidului pentru funcția de primar al municipiului, a fost anunțat zilele trecute. 

„Nu pot trece cu vederea peste ce se întâmplă în interiorul partidului (obediență, minciună, interes, falsitate, dictatură) și toate, deopotrivă, nu au de a face cu liberalismul și convingerile mele”, a scris Ionel Vasiliu în demisia înaintată lui Gheorghe Flutur. 


Demisia din PNL a fost anunțată vineri și de consilierul județean Laura Cătălina Culipei. 

„A venit momentul în care, să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobândit de-a lungul vieții. Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea.Astăzi, din acel proiect nu mai regăsesc nimic care să mă reprezinte.
Oamenii s-au schimbat, principiile s-au schimbat, valorile, așteptările.
Astăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mândră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect.
Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine”, a transmis Laura Elena Culipei. 
Mai nouă Mai veche