Buletin de presă, 23 noiembrie 2021 - IPJ Suceava

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști

La 22.11.2021, Secția 5 Poliție Rurală Dărmănești a primit pentru punere în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis în aceeași zi de către Judecătoria Suceava, față de un bărbat din comuna Pătrăuți, condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt de material lemnos.
Bărbatul a fost identificat de polițiști pe raza localității, fiind reținut, escortat și încarcerat la Penitenciarul Botoșani.


Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La data de 22.11.2021, ora 11:00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Halei din municipiul Fălticeni, în dreptul unui imobil, un localnic de 60 de ani a accidentat o localnică și pe fiul acesteia, care se deplasau pe partea dreaptă a străzii.
Din impact a rezultat rănirea celor doi pietoni, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, bărbatului de 60 de ani i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 22.11.2021, ora 19:00, în timp ce conducea autoutilitara din direcția municipiului Rădăuți spre comuna Gălănești, un bărbat a accidentat un pieton, care se deplasa pe partea dreaptă a părții carosabile.
Din accident a rezultat decesul pietonului.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezulatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 21.11.2021, orele 09:10 un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control pe DC66 în localitatea Corocaiesti, mopedul condus de un localnic.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din comuna Corocăiești nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche