Buletin de presă, 26 noiembrie 2021 - IPJ Suceava

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști

La 25.11.2021, Poliția Municipiului Vatra Dornei a primit spre punere în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis în aceeași zi de Judecătoria Vatra Dornei față de un localnic de 51 de ani, condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 305 zile închisoare.
Bărbatul de 51 de ani a fost identificat de polițiști pe raza localității, fiind reținut, escortat și încarcerat la Penitenciarul Botoșani.


Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La 25.11.2021, ora 09:20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175, în localitatea Fundu Moldovei, într-o curbă la dreapta, o femeie de 33 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a pătruns pe sensul opus de mers, a lovit parapetul mână curentă a podului, apoi a căzut pe cupolă în albia unui râu.
Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei pasagere din același autoturism, care au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Femeia de 33 de ani a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche