Decoperire de groază făcută de un grup de copii din Suceava. Un schelet a fost găsit spânzurat în pădurea Zamca

Marți, 9 noiembrie 2021, la ora 14:03, Secția de Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un schelet uman este atârnat cu o funie de un copac.

Din cercetări a rezultat că în jurul orelor 13:40, Adelin E. a fost sesizat de către nepoții soției sale cu privire la faptul că un schelet atârnă cu o funie de un copac, în păduricea Zamca, vizavi de Radburg Service, în comuna Șcheia. Bărbatul s-a deplasat la fața locului, peste drum de calea ferată, acolo unde a constatat că cele spuse de copii se confirmă, iar un schelet atârnă de un copac.

Bărbatul a apelat 112, solicitând intervenția unui echipaj de poliție.

La fața locului a fost identificat un schelet uman îmbrăcat într-un hanorac, de culoare gri, atârnat de un copac, cu o funie din material textil, de culoare galbenă.

Procedând la examinarea exterioară a scheletului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență, iar la nivelul solului, sub stratul de vegetație uscat, au fost identificate mai multe fragmente osoase umane.

La câțiva metri distanță față de copacul de care atârna cadavrul, a fost identificată o pereche de pantofi sport.

Asupra cadavrului nu a fost găsit niciun act de identitate în vederea stabilirii identității acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă care urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale.
Mai nouă Mai veche