Femeie din Milișăuți luată la palme de concubinul care a acuzat-o că i-ar fi furat banii din casă

Luni, 8 noiembrie 2021, la ora 17:30, o femeie din orașul Milișăuți a sesizat despre faptul că concubinul ei Ioan P. a provocat scandal la domiciliul său și a lovit-o cu palmele peste față.

Femeia locuiește în relații de concubinaj cu bărbatul din anul 1999, iar cei doi au împreună trei copii minori. Luni, în jurul orei 16.00, cei doi au revenit din municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde au fost să vândă produse agricole. După ce au intrat în locuință, bărbatul a numărat banii rămași la domiciliu, după care a acuzat-o pe concubina sa că i-a sustras o parte din bani. Pe parcursul discuției purtate bărbatul i-a cerut de mai multe ori femeii să pună banii la loc, iar aceasta a negat vreo legătură. Pe timpul discuției iscate, bărbatul a lovit-o cu palma de două ori. Aceasta a ieșit din imobil și s-a prezentat la poliție unde a formulat plângerea.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, constatându-se că nu există risc iminent, iar femeia a declarat în scris că nu solicită un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

Femeia nu a solicitat intervenția unui echipaj medical, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză se vor efectua cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunii de violență în familie, faptă prev. și ped. de art. 193, alin. 1 raportat la art. 199 din Codul Penal, urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.