O mașină a luat foc într-o curte din Marginea

Luni, 1 noiembrie 2021, la ora 08.56, autoritățile au fost sesizate prin intermediul 112, de către Elena S., din Marginea, cu privire la faptul că i-a luat foc mașina în curtea locuinței.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că în jurul orelor 08.50, în timp ce se afla la domiciliu, femeia a constatat faptul că autoturismul Audi A4 parcat în curtea imobilului a luat foc, iar din zona bordului ieșea un fum dens.

Din declarațiile persoanei vătămate, a rezultat faptul că în momentul producerii incidentului autoturismul avea motorul pornit, pentru a se încălzi în habitaclu, având ventilația pornită.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți cât și un echipaj SMURD, care au localizat și stins incendiul.

Lucrătorii detaşamentului de pompieri sosiţi la faţa locului au stabilit ca şi cauză a producerii incendiului „conductor electric cu izolație deteriorată”, sursa focarului pornind din zona bordului.

În urma incendiului a ars bordul autoturismului, fiind de asemenea deteriorate mai multe elemente din interiorul acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche