Polițiștii au spart ușa unui sucevean, la sesizarea vecinilor. Bărbatul a fost găsit decedat, în stare avansată de putrefacție

Duminică, 31 octombrie 2021, la ora 20.21, autoritățile au fost sesizate telefonic prin apel 112 de către un bărbat care locuiește în blocul T4 de pe strada Ana Ipătescu că a sesizat miros de cadavru la ușa vecinului său, iar pe vecinul ce locuiește acolo nu l-a mai văzut de mai multe zile.

La adresa indicată locuia singur Nicolae Z., în vârstă de 63 de ani, și nu prea era vizitat de alte persoane. Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit că ușa de acces în apartament era închisă, fără nici un fel de urme de forțare. În camera de zi a apartamentului, pe un pat a fost găsit proprietarul decedat, în stare avansată de putrefacție.

Cu ocazia examinării, nu au fost constatate semne vizibile de violență pe corpul acestuia iar de la fața locului nu au fost identificate și ridicate alte mijloace materiale de probă.

Din discuțiile avute cu vecinii de apartament nu au rezultat nici un fel de date de interes operativ. Aceștia nu au auzit în ultimele zile zgomote suspecte din apartamentul în cauză și nici nu au văzut persoane suspecte în zonă

Cadavrul a fost ridicat de către o firmă de servicii funerare și transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosarul de cercetare penală pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche