Un dornean cu episoade accentuate de depresie și-a pus capăt zilelor în ușa magaziei de lemne

Duminică, 31 octombrie 2021, la ora 07:13, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că Dragomir C. a fost găsit spânzurat în curtea locuinței sale din municipiul Vatra Dornei.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani locuia singur la locuința proprietate a sa. În dimineața zilei de duminică, vecinul său Alexandru P., pentru că nu îl văzuse de aproximativ trei zile, a încercat să îl apeleze pe telefonul mobil de mai multe ori, însă acesta nu a răspuns, astfel deplasându-se la locuința acestuia pentru a îl verifica, întrucât din cunoștințele sale, în ultima perioadă de timp avea episoade de depresie tot mai accentuate.

Vecinul s-a deplasat la locuința lui Dragomir C., iar în momentul când a intrat în curtea locuinței l-a observat pe acesta în fața magaziei de lemne, spânzurat cu o funie de o grindă a acoperișului, motiv pentru care a apelat 112.

La fața locului au fost mobilizate un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care au confirmat absența semnelor vitale.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei s-a procedat și la examinarea cadavrului, care prezenta un șanț de spânzurare la nivelul gâtului, nefiind descoperite alte leziuni sau urme de violență pe trupul acestuia, la finalul cercetărilor fiind depus la Morga Spitalului Municipal Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

S-a întocmit dosarul de cercetare penală pentru moarte suspectă.
Mai nouă Mai veche