Roman Boca, fondatorul centrelor medicale Dorna Medical, ţinteşte o creștere de 10% în 2021

Dorna Medical din Suceava, una dintre primele cinci cele mai dinamice companii din sectorul de sănă­tate, potrivit primei ediţii a anuarului ZF Cele mai dina­mice companii din România, are un target de creştere de peste 10% în 2021, ceea ce ar duce afacerile companiei la peste 45 mil. lei anul acesta, din calculele ZF.

Antreprenorul Roman Boca, fondatorul Dorna Medical, spune că dezvoltarea şi investiţiile sunt direcţiile pe care le urmăreşte pentru centrele medicale.

„Ne mai extindem, am cumpărat în centrul oraşului Iaşi, facem o policlinică acolo şi vrem să ne apucăm de amenajat, de adus aparate, cred că o să mai dureze un an şi ceva, nu se întâmplă peste noapte. Vrem să ne extindem în Baia Mare. Muncim, angajăm, dezvoltăm. Găsim foarte greu forţă de muncă“, a spus Roman Boca.

Următorul punct pe harta de extindere este în Baia Mare, iar în următorul an urmează să fie deschisă şi o poli­clinică în Iaşi, unul dintre cele mai mari proiecte de in­vestiţii pentru companie din ultima perioadă. În pre­zent, reţeaua Dorna Medical numără cinci labora­toare, mai multe puncte de recoltare, centre de radiologie, policlinici.
Mai nouă Mai veche