Șofer depistat beat la volan după un apel la 112, la Hănțești

Luni, 1 noiembrie 2021, la ora 20.39, patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin 112 despre faptul că un autoturism se deplasează haotic pe DJ 208D, în comuna Hânțești, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, în fața magazinului Părăscuță din Hănțești, pe DJ 208D, ocazie cu care un autoturism Ford Fiesta se afla oprit în mijlocul drumului, iar lângă autoturism se afla o persoană de sex masculin. În spatele autoturismului mai sus menționat, se afla parcat regulamentar un autoturism Audi A4, unde se aflau trei persoane.

În urma verificării documentelor, s-a stabilit faptul că persoana care se afla la volanul autoturismului Ford Fiesta este Constantin M., domiciliat în municipiul Suceava, iar conducătorul autoturismului Audi A4 este Emanuel Andriesei, din Hănțești.

Întrucât emana halenă alcoolică, lucrătorii de poliție au procedat la testarea lui Constantin M. cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat două probe de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche