Tânăr fără permis depistat la volanul unui BMW, la Volovăț

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la ora 21:50, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea, în timp ce efectua activități de control trafic rutier pe un drum comunal neclasificat, în zona Vad de pe raza comunei Volovăț, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism BMW care se deplasa către centrul comunei.

După efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul autoturismului a oprit pe partea dreapta a carosabilului, ocazie cu care s-a procedat la legitimarea acestuia, fiind identificat Daniel T., de 18 ani, din comuna Volovăț.

Fiindu-i solicitate documentele de legitimare și auto, acesta a declarat verbal că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Tânărul a declarat faptul că este proprietarul autoturismului în cauză și a condus autoturismul pe o distanța de aproximativ 1,5 km. pe DC neclasificat com. Volovăț.

În urma verificării în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii de poliție din cadrul Postului de Poliție Volovăț.
Mai nouă Mai veche