Bărbat grav rănit la cap și torace după ce a căzut dintr-un copac pe un cap de podeț, la Lipoveni

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la ora 12:05, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că un bărbat de 62 de ani a căzut dintr-un copac și este rănit, în localitatea Lipoveni din comuna Mitocu Dragomirnei. 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Adâncata au constatat că în jurul orelor 11.30, Ioan R. s-a deplasat împreună cu fiul său la o suprafață de teren din satul Lipoveni, pentru toaletarea arborilor. 

În jurul orei 12.00, bărbatul de 62 de ani, aflându-se pe o scară sprijinită de un arbore, s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de circa doi metri, lovindu-se în zona capului și a abdomenului de capul de pod din beton aflat la limita proprietății. 

La fața locului a intervenit un echipaj medical SMURD, bărbatul fiind diagnosticat cu „politraumatism prin cădere de la înălțime, traumatism toraco-abdomina”. A fost transportat la Spitalul Județean Suceava și a rămas internat pentru îngrijiri medicale și continuarea investigațiilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a fi soluționat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Mitocu Dragomirnei.
Mai nouă Mai veche