Tânăr grav rănit după ce s-a lovit cu capul de scările casei, pe fondul stării avansate de ebrietate, la Stulpicani

Luni, 15 noiembrie 2021, la ora 18:05, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc despre faptul că Florentin M., din comuna Stulpicani, satul Slătioara, s-a prezentat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc cu o plagă la nivelul capului.

Lucrătorii Poliției orașului Frasin au constatat că bărbatul locuiește în satul Slătioara, comuna Stulpicani, împreună cu mama și tatăl său, nefiind căsătorit, iar din discuțiile purtate cu mama sa a reieșit faptul că în cursul zilei de luni, în jurul amiezii, fiul său s-a deplasat la un magazin din apropiere, de unde a făcut unele cumpărături și a ajuns la domiciliu în jurul orelor 14:00.

Femeia a declarat că în jurul orelor 16:00, în timp ce fiul său se afla în curte, în fața casei, și fuma o țigară, fiind sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de aleea de lângă scările de acces în locuință.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc de către o vecină pe care a solicitat-o tatăl său. Din discuțiile telefonice purtate cu asistenta medicală din cadrul spitalului a rezultat faptul că bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, nu este coerent în vorbire și a declarat că a căzut pe beton, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche