Tânără bătută de fostul soț care i-a verificat conversațiile de pe telefon, la Vicovu de Sus. Polițiștii au emis ordin de protecție și i-au întocmit agersorului dosar penal

Vineri, 5 noiembrie 2021, la ora 21:10, lucrătorii din cadrul Poliției OrașuluioVicovu de Sus au fost sesizați prin 112 de Ionela C., de 20 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către fostul ei soț, Petrică C., de 25 de ani.

Apelanta a declarat verbal faptul că în jurul orei 18:00, fostul ei soț a venit pentru a petrece timp împreună cu fiul lor. La scurt timp, bărbatul i-a luat telefonul fostei sale soții pentru a verifica conversațiile sale. În momentul în care a observat că fosta lui soție a șters conversația cu o verișoară, care se afla de față la acel moment, bărbatul s-a enervat și a aruncat telefonul femeii, distrugându-l.

Ulterior, bărbatul a lovit-o pe fosta lui soție cu palma în zona brațului drept.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de tânără s-a constatat că în cauză există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanei persoana vătămată.

Tânăra a fost condusă la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus unde a formulat plângere penală față de fostul ei soț pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „distrugere”, solicitând de asemenea emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

Față de probele administrate în cauză, vineri, la ora 23:00, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 120 de ore față de bărbat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violența în familie” și „distrugere”, care urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.
Mai nouă Mai veche