Un rădăuțean și-a tăiat venele cu o lamă de cutter și a fost salvat de prietenul cu care stătea la băut

La data de 27 noiembrie 2021, ora 19:32, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112, despre faptul că „un bărbat s-a tăiat cu cutter-ul la mână”.

Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că în jurul orei 19.00, în timp ce Dumitru P. se afla în locuința de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, a venit prietenul său Eugen Andrei Ș., acesta din urmă fiind sub influența băuturilor alcoolice. În timp ce consumau băuturi alcoolice și ascultau muzică, Eugen Andrei Ș. a luat de pe o masă o lamă de cutter de șapte centimetri și s-a tăiat o singură dată la nivelul antebrațului mâinii stângi, provocându-și o plagă sângerândă. Gazda i-a dat victimei un prosop pentru a stopa sângerarea și a sunat la 112 solicitând intervenția unui echipaj medical.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu plagă tăiată la mâna stângă, stabilizat, după care a fost transportat la Spitalul județean Suceava.

Bărbatul este cunoscut ca dependent de consumul de alcool, la data de 27 noiembrie 2021 fiind externat de la Spitalul de Psihiatrie Siret.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. 1 din Codul penal.
Mai nouă Mai veche