VIDEO Gafă bizară în Liga a III-a. Colegii și-au pus mâinile în cap și tot stadionul a început să râdă când un jucător a vrut să repună de la centru după ce echipa lui a dat gol

Gafă hazlie, vineri, în partida de Liga a III-a CSM Pașcani - Foresta Suceava. Unul dintre jucătorii gazdelor, Irinel Pătrașcu, a fost protagonistul unui moment care a stârnit hohote de râs în tribunele Stadionului CFR din Pașcani. 

Faza bizară s-a produs în prelungirile partidei, imediat după ce CSM Pașcani a înscris un gol dintr-un penalty transformat de Eusebiu Mercaș

Marcatorul golului a dus mingea și a așezat-o pe punctul de la centrul terenului. Unul dintre copechipierii săi, Irinel Pătrașcu, s-a îndreptat către balon și a vrut să reia jocul cu o pasă către colegi.

În înregistrarea video se vede cum cel puțin doi dintre colegii lui și arbitrul partidei îi atrag atenția insistent că mingea este repusă în joc de echipa care primește gol. 

Jucătorul a plecat de lângă punctul de la centru, dar a fost nevoie de o nouă intervenție a arbitrului și colegilor care i-au atras atenția că trebuie să părăsească cercul de la mijlocul terenului pentru ca jocul să fie reluat.

Trei dintre colegii fotbalistului de la Pașcani și-au pus mâinile în cap, unul dintre ei și-a făcut cruce, iar întreaga asistență a izbucnit în hohote de râs. 

CSM Pașcani - Foresta Suceava s-a încheiat cu scorul de 2-3. Pentru Foresta au înscris Martin ('45) și Arnold ('87, '88), iar golurile gazdelor au fost marcate de Apostol ('85) și Mercaș ('90 - penalty).

Înregistrarea integrală a partidei: 

Mai nouă Mai veche