A murit dr. Iulia Sava, medic la Secția de Oncologie a Spitalului Județean Suceava

Cu deosebită tristețe, vă anunţam că la data de 29 decembrie 2021 a încetat din viață doamna dr. Iulia Sava, medic primar specialitatea oncologie medicală.

Doamna dr. Iulia Sava s-a născut în data de 2 august 1952 la Huşi, județul Vaslui, și a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Institutului de Medicină și Farmacie Iaşi în anul 1977.

În perioada 1977-1981, a profesat că medic de medicină generală la Spitalul de Boli Cronice Huşi. Iar în perioada 1981-1984 a fost rezident în specialitatea oncologie medicală la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucureşti.

În anul 1984 a devenit medic specialist oncologie medicală și a început activitatea la Spitalul Judeţean de Urgență Suceava iar în anul 1992 în urma susţinerii examenului de primariat a obținut gradul de medic primar în specialitatea oncologie medicală.

Toată activitatea medicală a doamnei Dr. lulia Sava a fost dedicată diagnosticării și tratamentului pacienţilor oncologici cu înalt profesionalism și devotament. A dovedit o rigurozitate greu de egalat precum și o atitudine empatică față de toți pacienţii. A fost un om de echipa atât în colectivul secţiei cât și al ambulatorului de oncologie medicală precum și în echipa de studii clinice,

Doamna Dr. lulia Sava rămâne în memoria celor care au cunoscut-o ca un model de moralitate și profesionalism.

Transmitem pe această cale condoleanţe familiei îndurerate.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava

Niciun comentariu

Un produs Blogger.