Fetiță care a traversat neregulamentar, lovită de o mașină la Capu Codrului

La 24 decembrie 2021, în jurul orelor 17:30, Simion M., de 34 de ani, din București, în timp ce conducea autoturismul Toyota Corolla pe DN 2E, în localitatea Capu Codrului, având direcția de deplasare dinsspre Fălticeni către Gura Humorului, a acroșat cu partea lateral stânga o minoră de 10 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure dinspre partea stângă spre dreapta a sensului de mers Fălticeni către Gura Humorului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală pietonului care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face pietonul minor care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure din spre partea stângă spre dreapta a sensului de mers Fălticeni către Gura Humorului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche