Individ beat, încătușat după un scandal uriaș, în Zamca. A spart parbrizul, farul și oglinda unei mașini și i-a înjurat pe polițiști

La data de 24 decembrie 2021, ora  22:09, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că în faţa ceainăriei Saura din municipiul Suceava o persoană tulbură ordinea şi liniştea publică.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliţie din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Biroul de Ordine Publică. Polițiștii l-au identifica pe Sergiu Alexandru S., care se afla în stare vădită de ebrietate, care la vederea organelor de poliţie a început să aibă o atitudine recalcitrantă, fiind violent atât verbal cât şi fizic, motiv pentru care s-a impus încătuşarea acestuia.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că anterior actelor sale de tulburare a ordinii şi liniştii publice, individul a distrus farul stâng, parbrizul şi oglinda stângă a unui autoturism Skoda Rapid parcat în apropierea ceainăriei Sakura.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991 R. pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. A fost întocmit dosar penal pentru distrugere.
Mai nouă Mai veche