Fostul consilier local Mircea Cozma Hacman din Rădăuți, depistat în conflict de interese administrativ

Mircea Cozma Hacman, fost consilier local al municipiului Rădăuți, a fost depistat de Agenția Națională de Integritate în conflict de interese administrativ. Inspectorii ANI au descoperit că Hacman a votat mai multe hotărări care vizau societatea Servicii Comunale la care era angajat.

„În perioada exercitării mandatului de consilier local (27 noiembrie 2019 – 28 octombrie 2020), deși avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor, a participat la deliberarea și adoptarea a trei Hotărâri ale Consiliului Local al municipiului Rădăuți ce priveau societatea comercială de la care obținea venituri, încălcând astfel prevederile art. 228, alin. (1), lit. c) din O.U.G. nr. 57/2019.”, a transmis Agenția Națională de Integritate.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază: de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.
Mai nouă Mai veche