Scandal la OMV Obcini. Un individ agresiv a fost încătușat de polițiști

Luni, 27 decembrie 2021, la ora 22:20, echipajul mixt polițist-jandarm din cadrul Biroului Ordine Publică în timp ce efectua serviciul de patrulare și menținere a ordinii și liniștii publice cu autospeciala de poliție în cartierul Obcini, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, s-a sesizat că în fața benzinăriei OMV o persoană de sex masculin face scandal, fiind în conflict cu o altă persoană. 

Patrula de poliție a procedat la interceptarea persoanei care făcea scandal, moment în care bărbatul respectiv a început să fie agresiv verbal, a adresat cuvinte și expresii jignitoare agentului de poliție, cei doi lucrători încercând să îl liniștească pe bărbatul respectiv.

Patrula a procedat la imobilizarea persoanei în cauză. Au fost solicitate în sprijin și celelalte patrule din cadrul Biroului Ordine Publică și s-a stabilit că este vorba despre Tudor Mihai L., din municipiul Suceava. 

Individul a fost încătușat și condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor. La sediul Poliției, bărbatul a avut în continuare o atitudine agresivă verbal, aducând expresii și jigniri instituției Poliției, cât și agentului de poliție care l-a imobilizat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Suceava în vederea internării la Secția de Psihiatrie Burdujeni.
Mai nouă Mai veche