FOTO Audi A4 în valoare de 30.000 de euro, căutat de autoritățile din Marea Britanie, găsit la Botoșana

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră Suceava au depistat un autoturism marca Audi A4, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Joi, 9 decembrie 2021, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate. Astfel, în jurul orei 10.00, un echipaj al poliției de frontieră a identificat, pe raza comunei Botoşana, județul Suceava, un autoturism marca Audi A4 ce aparţinea unui cetăţean român.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat că maşina, fabricată în anul 2018, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie din luna octombrie a acestui an.

La verificări, proprietarul maşinii a declarat ca nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina se afla în atenţia autorităţilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, iar autoturismul în valoare de aproximativ 150.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea cercetărilor.
Mai nouă Mai veche