Minor prins că a furat căști și încărcătoare din Kaufland. Polițiștii i-au întocmit dosar penal

Joi, 23 decembrie 2021, la ora 10:10, patrula de ordine şi siguranţă publică a fost dirijată la magazinul Kaufland din Suceava întrucât un paznic a sesizat că a surprins o persoană care a ieşit pe la casele de marcat fără a achita mai multe produse.

În camera destinată personalului de pază din cadrul magazinului Kaufland, a fost identificat Emanuel M., de 17 ani, care a sustras din interiorul magazinului două bucăți de căşti tip wireless HOCO şi două bucăți încărcătoare USB Car Charger Maxlife, în valoare de 198,95 lei.

Cel în cauză a ascuns bunurile sustrase în interiorul sacoului pe care îl avea asupra sa și a trecut de casele de marcat fără a le achita.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor, unde a recunoscut comiterea faptei.

Prejudiciul în valoare 198,95 lei a fost recuperat în totalitate.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 din Codul Penal care va fi soluționat procedural de lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava.
Mai nouă Mai veche