O tânără farmacistă suceveancă s-a sinucis la scurt timp după nuntă, la Botoșani

Descoperire macabră făcută de un bărbat din Botoșani. Acesta a găsit-o pe soția lui Cristina, în vârstă de 30 de ani, fără suflare în baia apartamentului în care cei doi locuiau. 

Bărbatul, și el farmacist, se întorsese acasă, vineri după amiază, iar când a intrat în apartament a observat că femeia nu era nicăieri. Când a intrat în baie, acesta a avut un șoc. Soția, în vârstă de doar 30 de ani, zăcea fără suflare, într-un ștreang improvizat, legat de o țeavă a caloriferului din baie. Disperat, acesta a dat-o imediat jos și a încercat să îi ofere primul ajutor, sunând și la 112 pentru a cere ajutorul medicilor.

La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, însă femeia nu a mai putut fi salvată. 

„Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului, cel mai probabil survenit prin asfixie mecanică. Acest lucru va fi, însă, stabilit cu exactitate de medicii legiști”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SAJ Botoșani, pentru Monitorul de Botoșani

Potrivit polițiștilor ajunși ulterior la fața locului, femeia a lăsat și un biet de adio în care îşi explică gestul și îi cere iertare soțului.

Din câte se pare, femeia suferea de ceva timp de depresie. Aceasta se angajase de puțin timp în cadrul farmaciei Spitalului Județean de Urgență, unde lucra ca farmacist clinician.

Cristina era de loc din orașul Broșteni, județul Suceava, și se căsătorise în urmă cu puțin timp cu soțul ei, un farmacist din Botoșani.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.