Crimă oribilă la Rădăuți. Bărbat ucis de un vecin cu multiple lovituri de cuțit

Luni, în jurul orei 17:00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani, din localitate, a fost atacat în locuința sa de către un bărbat cu un cuțit.

S-a stabilit ca victima se afla la domiciliu, într-o locuință din Rădăuți, când la ușa s-a prezentat un bărbat necunoscut care l-a atacat cu un cuțit aplicandu-i mai multe lovituri care au dus la decesul victimei.

Ulterior agresorul a fugit, fiind însă identificat în mai puțin de 10 minunte de către o patrulă de poliție, într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul crimei.

Autorul este un bărbat în vârstp de 53 de ani care locuiește în apropierea victimei. Suspectul se află în prezent în custodia polițiștilor, urmând a fi audiat de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care coordonează cauză.

Se continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat pentru a se stabili mobilul faptei și toate circumstanțele producerii evenimentului.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.