Petru Ariciuc condamnă indiferența primarului Ilie Boncheș: „Nu merită copiii dorneni un cadou de Moș Crăciun?”

Președintele PSD Vatra Dornei, Petru Ariciuc, a constatat că primarul Ilie Boncheș, viceprimarul Marius Rîpan și majoritatea PNL-PMP-USR din Consiliul Local au condamnat stațiunea „la liniște”, fără a încerca să atragă turiști și ignorând complet copiii din localitate. 

Ariciuc a arătat că, spre deosebire de alte stațiuni din județul Suceava, în Vara Dornei în luna decembrie va fi organizat un singur eveniment public: focul de artificii din noaptea de Revelion. Liderul social-democrat a amintit că în urmă cu câțiva ani, în Vatra Dornei erau organizate numeroase evenimente care să atragă turiști, iar în consecință „stațiunea era plină”.

În schimt, Petru Ariciuc a arătat că în acest Primăria municipiului Vatra Dornei nu a organizat nici măcar un eveniment dedicat copiilor din localitate. Ariciuc a anunțat că în acest sens consilierii locali PSD vor formula propunerea de alocare a unor „sume minime” pentru un eveniment de Crăciun dedicat copiilor din Vatra Dornei.

„De aproape un deceniu, se dorește ca stațiunea Vatra Dornei sa devina o stațiune cât mai liniștită... foarte liniștită... Cea mai liniștită!
Ne dor urechile de atâta liniște, ne dor ochii de cât de des ne întâlnim în zona centrală, noi intre noi dornenii... rareori un turist se interpune in câmpul vizual!

Prin anii 2005 si după, Serbările Zăpezii țineau 8 week-end-uri (ultimele doua pe ploaie), dar erau turiști, stațiunea plină. Festivalul de datini si Obiceiuri de Iarna PORNIȚI PLUGUL FETI FRUMOȘI aduna peste 1200 de participanți (nu turiști!).
Discutam cu cineva care avea o formă de paza in acei ani: "Petre, nu făceam față cu 8 echipe pentru a asigura paza si ordinea la cluburile din Dorna!!!"

Anul 2021!
Calendarul evenimentelor stațiunii Vatra Dornei pentru luna decembrie cuprinde doar un singur eveniment : focuri de artificii de REVELION! Doar aceste focuri de artificii vor tulbura liniștea celei mai liniștite stațiuni!
ATÂT S-A PUTUT!

DAR CU COPIII CE ATI AVUT?
Nu merită copiii dorneni un cadou de Moș Crăciun??? Nu pot să-și prezinte colindele in "Orășelul Copiilor"? Greu de organizat? Costă prea mult?
Stimați consilieri locali PNL, USR si PMP, ați votat suma de 35000 de lei pentru Raliul Bucovinei, care nu a avut nicio treaba cu Vatra Dornei, iar pentru evenimentele din luna decembrie nu exista bani?! Atât de greu este de amenajat un spațiu în care copiii să-și delecteze bunicii si părinții cu colindele străbune?
Vatra Dornei este stațiune turistica din anul 1890 si Oraș al Imperiului Austro-ungar din anul 1907!!!!

Comunele, orașele si municipiile din Bucovina organizează tot felul de evenimente in luna decembrie, de parcă ar dori să recupereze ce s-a pierdut anul trecut! Pentru ca in acest an, SE POATE!
Vatra Dornei este condamnata de executivul local condus de dl Ilie Boncheș si dl viceprimar Marius Ripan.... La LINIȘTE!
Domnilor consilieri, nu credeți că se exagerează? Si dumneavoastră (PNL, PMP, USR) sunteți părtași acestui derapaj!

În zilele de 20 si 21 decembrie se vor desfășura sedintele Consiliului LOCAL. Pe ordinea de zi nu se menționează nimic despre o posibila organizare a unui eveniment in luna decembrie!
Consilierii locali ai PSD Vatra Dornei vor propune alocarea unor sume minime pentru cele doua evenimente menționate mai sus!
Va respinge oare PUTEREA aceste propuneri doar pentru ca vin dinspre PSD?
Din cauza răzbunărilor politice, stațiunea Vatra Dornei si dornenii vor avea în continuare de suferit!”
, a transmis Petru Ariciuc. 
Mai nouă Mai veche