A murit Bogdan Hariton, consilier juridic și asistent social la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copiilor Suceava

Bogdan Hariton, asistent social și consilier juridic la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copiilor Suceava, a murit vineri, 17 decembrie 2021, la vârsta de 44 de ani. 

„17 decembrie 2021
Azi nu a fost o zi obișnuită pentru noi, cei de la Protecția Copilului!
Dimpotrivă, a fost tristă și extrem de agitată!
Azi au fost și multe sesizări, multe cazuri în lucru, foarte multe apeluri telefonice, comunicări cu alte județe, solicitări de la poliție, spitale, avocatul poporului etc...
Dar vestea că Bogdan nu mai este s-a întins cu repeziciune printre noi, încă de dimineață!
Cu ochii în lacrimi și vocile gâtuite, colegii de la Serviciul Urgențe, cei de la Serviciul Juridic și noi ceilalți, ne-am continuat lucrul, deși vestea ne-a cutremurat pe toți.
Bogdan Hariton, colegul nostru de vreo 20 de ani, în floarea vârstei, la doar 44 de ani, a plecat...într-o lume mai bună, cum se spune!
Asistent social și consilier juridic în același timp, Bogdan era o fire sensibilă și empatică.
A lucrat mulți ani în cadrul Serviciului Juridic-Contencios iar în ultimii ani, în cadrul Serviciului Urgențe. A instrumentat sute de cazuri, s-a implicat în preluarea în regim de urgență a copiilor aflați situație de risc, a reprezentat în Instanță, copiii ale căror drepturi și viață au fost puse în pericol chiar de proprii părinți.
În ultimele luni, Bogdan s-a confruntat cu o boală nemiloasă, dar noi îl așteptam să se întoarcă printre noi!
Sigur că Viața merge mai departe, dar Bogdan, după atâția ani, în care am lucrat, am râs, am povestit și ne-am consultat împreună, a lăsat amintiri prețioase și o urmă adâncă în inimile noastre.
Să ne ierți Bogdan dacă ți-am greșit și de acolo de sus, să ne fii în continuare, alături, chiar și numai, printr-un gând!
Sincere condoleanțe părinților și celor dragi ai tăi iar Dumnezeu să îți odihnească sufletul blând!
Zbor lin, printre îngeri, Bogdan!”
, este mesajul transmis de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava. 
Mai nouă Mai veche