Tânăr fără permis depistat la volanul unei mașini cu numere false de înmatriculare, la Vicovu de Sus. Suspectul a fost reținut în arest

La 10 decembrie 2021, în jurul orei 10:12, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Suceava, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier împreună cu lucrătorii RAR Suceava pe strada Calea Cernăuți, orașul Vicovu de Sus, au oprit pentru control un autoturism Ford care circula pe direcția Vicovu de Jos către Straja.

La volanul autoturismului a fost identificat Daniel Lucian A., de 30 de ani, din Vicovu de Sus, căruia i-au fost solicitate documentele pentru control. Tânărul a declarat verbal că nu posedă niciun document asupra sa, fiind uitate la domiciliu.

Procedându-se la verificarea în baza de date, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat în baza de date, iar numerele de înmatriculare aparțin unui autoturism Opel Astra.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus pentru verificări.

În baza probatoriului administrat, față de tânăr s-a dispus reținerea pentru 24 ore și ulterior măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, începând cu data de 11 decembrie 2021 până la 8 fembruarie 2022.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat având numere false de înmatriculare”.
Mai nouă Mai veche