Tânăr fără permis oprit în trafic la volanul unei mașini, pe strada Zăvoiului din Liteni

Duminică, 5 decembrie 2021, echipajul de poliție din cadrul Poliției orașului Liteni desfășura activități specifice conform planului de acțiune organizat la nivelul IPJ Suceava pentru combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, pe drumurile publice. În jurul orelor 16.30, pe strada Zăvoiului din orașul Liteni polițiștii au efectuat semnale regulamentare de oprire a autoturismului Audi, fiind folosite atât cele acustice cât și luminoase.

Conducătorul autoturismului s-a conformat și a oprit, la volan fiind identificat Cristian N., de 27 de ani, din Liteni.

Solicitându-i-se documentele specifice regimului rutier, conducătorul auto a precizat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie şi de asemenea nu a înmânat nici un document al autovehiculului condus.

Procedându-se la verificarea în bazele de date ale Poliţiei Române, a rezultat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche