Bărbat depistat beat la volan, la Vatra Moldoviței

Duminică, 5 decembrie 2021, în jurul orelor 18:00, echipajul de poliţie din cadrul Secției de Poliție Rurală Vama în timp ce îşi desfășura atribuţiile de serviciu pe raza de competență, în baza unei informații primite, au oprit pentru control autoturismul Volkswagen Passat condus de un localnic despre care se presupunea că ar fi sub influența băuturilor alcoolice.

La volan a fost identificat Marin A., de 34 de ani, din Vatra Moldoviței. Acesta conducea autoturismul Volkswagen Passat pe DJ 176, pe raza comuna Vatra Moldoviței, din direcția Moldovița spre Frumosu, când a fost oprit pentru control, ocazie cu care i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest.

Urmare a testării, a rezultat faptul că prezenta o concentrație alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma consimțământului scris, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge la interval de o oră una de cealaltă, cu respectarea prevederilor legale, în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.

A fost întocmit dosar penal, privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche