Tânără grav rănită la coloană după ce a uitat să tragă frâna de mână și apoi s-a pus în fața mașinii, încercând să o oprească, la Sfântu Ilie

La 10 decembrie 2021, ora 19:23, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o tânără nu a tras bine frâna de mână de la mașină și a fost prinsă între două mașini, într-o curte din satul Sfântu Ilie. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un echipaj al ambulanţei acorda îngrijiri medicale Dianei G., de 29 ani, aceasta fiind preluată și transportat ulterior la UPU Suceava, fiind stabilit ca și diagnostic preliminar „traumatism coloană vertebrală la nivelul bazinului”.

Din discuțiile purtate cu soțul persoanei vătămate, s-a stabilit faptul că bărbatul se afla în vizită la finii săi, în satul Sfântu Ilie, iar în jurul orelor 19.10 a fost sunat de soția lui să se îmbrace că vine să-l ia cu mașina.

La ora 19.15, tânăra a parcat autoturismul Volkswagen în curtea finilor săi, iar după ce a coborât mașina a început să se deplaseze la vale, spre autoturismul finilor, datorită faptului că nu era băgată în viteză și frâna de mână nu era trasă corespunzător. Tânăra s-a pus în fața mașinii sale, încercând să o oprească, însă a fost prinsă între mașina sa și autoturismului Volkswagen al finului Andrei F. 

Soțul, auzind zgomote, a ieșit și a dat mașina sa în marșalier, eliberându-și soția dintre cele două mașini, după care a solicitat intervenția unui echipaj medical.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpa”, urmând a fi soluționat procedural de lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia.
Mai nouă Mai veche