Un bărbat și-a prins mâna în mașina de tocat carne și a rămas fără două degete, la Liteni Moara

La 10 decembrie 2021, ora 18.20, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat din satul Liteni, comuna Moara, și-a tăiat accidental două degete de la mână.

În temeiul sesizării, echipajul aflat în exercitarea atribuțiunilor de serviciu de pe raza Secției de Poliție Rurală Șcheia s-a deplasat la fața locului ocazie cu care s-a constatat faptul că un echipaj al ambulanţei acorda îngrijiri medicale lui Cristian M., de 42 de ani, acesta fiind preluat și transportat ulterior la UPU Suceava, fiind stabilit diagnosticul preliminar „plagă tăiată mâna dreaptă, degetele 2 și 3”.

Din discuțiile purtate cu persoana vătămată s-a stabilit faptul că în timp ce se afla la domiciliul fratelui său Florin M., din satul Liteni, comuna Moara, a început să toace carne cu ajutorul unei mașini de tocat carne, iar în momentul în care apăsa carnea și-a prins accidental două degete de la mâna dreaptă, suferind leziuni.

În cauză s-a întocmit dosarul penal pentru infracțiunea de „vătămare corporala din culpă”, urmând a fi soluționat de lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia.
Mai nouă Mai veche