Un bărbat din Mălini a murit după ce a intrat în sevraj și s-a lovit de colțul mesei, fiind diagnosticat cu ruptură de splină

Vineri, 10 decembrie 2021, lucrătorii de poliţie din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați cu privire la faptul că Dumitru Ț., de 42 de ani, din comuna Mălini, a decedat în data de 9 decembrie, la Spitalul Județean Suceava, cu diagnosticul clinic de deces „ruptură de splină, șoc hemoragic, pneumotorax stâng”.

În seara zilei de 24 noiembrie, în timp ce se afla la domiciliu, în satul Mălini, bărbatul a intrat în sevraj, în urma căruia s-a dezechilibrat și a căzut pe jos pe pardoseală, în cădere lovindu-se de o masă, fiind găsit de către soția sa care a solicitat sprijinul unei ambulanțe, al cărei echipaj l-a transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru efectuarea de investigații de specialitate.

Bărbatul a rămas internat la Spitalul Județean până la 9 decembrie, când a decedat. 

Bărbatul era cunoscut ca un consumator frecvent de băuturi alcoolice, intrând uneori în sevraj.

Cadavrul este depus la morga Spitalului Județean Suceava. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă care va fi soluționat procedural de către lucrătorii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Mălini.
Mai nouă Mai veche