Tânăr care și-a luat tatăl la bătaie, evacuat de polițiști din locuință, la Câmpulung Moldovenesc

La 10 decembrie 2021, la ora 21.00, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului CâmpulungMoldovenesc - Biroul Ordine Publică au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 51 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către fiul lui Adrian U., de 23 de ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unui conflict verbal, tânărul aflat sub influența băuturilor alcoolice a devenit recalcitrant și l-a agresat pe tatăl lui, apucându-l cu mâinile, după care l-a împins spre podea. Tatăl nu a suferit leziuni în urma altercației, însă a precizat că fiul este adesea agresiv și provoacă scandal la domiciliu.

În cauza a fost completat formularul de evaluare a riscului și, întrucat a fost întrunit punctajul necesar, a fost emis un ordin de protectie provizoriu, tânărul fiind evacuat din locuință.

În cauză a fost preluată plangerea prealabilă și a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „violenţă în familie”.
Mai nouă Mai veche