Un tânăr a încercat să fure o mașină lăsată cu cheia în contact în fața unui magazin din Rădăuți

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, la ora 14:11, Poliția Municipiului Rădăuți, a fost sesizată telefonic prin apel 112 de către Saveta H. cu privire la faptul că o persoană neidentificată s-a urcat la volanul mașinii sale parcată pe strada Gării din municipiul Rădăuți și a încercat să o pornească.

Patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a constatat că la ora 14:00, favorizat de faptului că femeia a parcat autoturismul proprietate în fața unității comerciale Perfect Outlet, situată pe strada Gării din municipiul Rădăuți, pe care l-a lăsat neasigurat, cu cheia în contact, o persoană neidentificată a pătruns în interior, însă fiind observat de femeie, care a revenit la autoturism, a fugit fără a fi identificat.

În contextul celor descrise în cauză nu s-a putut stabili mobilul, scopul sau intenția autorului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tentativă la infracțiunea de furt”, faptă prev. de art. 32 alin. 1 rap. la art. 228 alin. (1) din Codul penal.

Privind faptele cercetate persoana vătămată și-a rezervat dreptul de a depune plângere ulterior.

Cauza urmează a fi soluționată procedural de către Poliția Municipiului Rădăuți sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.
Mai nouă Mai veche