VIDEO 150 de butelii cu freon confiscate de polițiștii de frontieră la Siret. Două persoane sunt anchetate penal pentru transport şi tranzit de substanţe şi preparate periculoase

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit, într-un microbuz, 150 de butelii cu refrigerant, pentru care şoferul nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport. Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de 105.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Două persoane sunt cercetate acum pentru transport şi tranzit de substanţe şi preparate periculoase.

Luni, 13 decembrie 2021, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret au desfăşurat o acţiune în cadrul căreia au oprit în trafic, pe raza oraşului Siret, un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter. În maşină se aflau două persoane cu dublă cetăţenie româno-ucraineană.

În urma controlului efectuat, lucrătorii noştri au descoperit în microbuz 150 butelii inscripţionate Refrigerant 404 A, fiecare având greutatea de 10.9 kg, pentru care persoanele nu au putut prezenta documente legale de provenienţă sau transport.

Întreaga cantitate de butelii, în valoare de 105.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele două persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de transport şi tranzit de substanţe şi preparate periculoase. Totodată, microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter în valoare de aproximativ 60.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.