Antrenorul de box Andu Vornicu și fostul luptător Vali Stănuț au fost reținuți în arest pentru șantaj și cămătărie

Antrenorul de box Alexandru Vornicu și afaceristul Valentin Georghe Stănuț, fost luptător, au fost reținuți în arest, vineri, într-un dosar în care sunt anchetați pentru șantaj și cămătărie în formă continuată. 

În cursul zilei de vineri, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Suceava au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară pentru probarea activității infracționale a doi bărbați, ambii în vârstă de 47 de ani, din comunele Șcheia și Ipotești.

Este vorba despre atrenorul de box Alexandru Vornicu și afaceristul Valentin Gheorghe Stănuț, fost luptător. 

În sarcina celor doi s-au reținut fapte în formă continuată de șantaj și camătă și acte de relaționare infracțională în sfera cămătăriei.

În urma perchezițiilor desfășurate și a materialului probator administrat s-a dispus reținerea pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Anchetatorii continuă cercetările pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale, urmand a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.