Ați început anul cu smartphone-ul stricat? Glassgsm vă ajută!



Suntem mulți cei care trec prin frustranta poveste a display-ului spart sau stricat. Dacă tocmai ați încheiat sărbătorile de iarnă cu acest scenariu și nu sună prea bine ideea de a face o nouă achiziție, grăbiți-vă la Glassgsm, service gsm din Suceava ce vă repară rapid și eficient smartphone-uri Samsung, iPhone sau Huawei.

Cu smartphone-ul la control sau la diagnoză online

Printre cazurile frecvent întâlnite sunt cele legate de telefonul spart, însă fără să faceți distincția între ce este de fapt afectată, sticla sau chiar touchscreen-ul. Cei de la Glassgsm, cu pagina de prezentare Glassgsm.ro, vă pot ajuta imediat. Oferă consultanță online, gratuită și vă pot îndruma imediat. Asta pentru a ști încotro vă îndreptați, estimați prețul și mergeți la sigur către cei care se pricep să repare situația.

În unele cazuri la acest service gsm veți putea fi întâmpinați de servicii prompte, desfășurate în decurs de 30 până la 90 de minute. Depinde de gravitatea problemei desigur.

Setări nepotrivite sau telefon stricat?

Fie că este vorba de telefonul care nu mai are aceeași claritate a sunetului atunci când efectuați apeluri, fie că vorbim de calitate scăzută a fotografiilor efectuate, verificați funcționalitatea telefonului. Poate fi vorba de setări despre care nu știți sau pur și simplu despre piese ce necesită înlocuire. Oricum ar fi, cei de la Glassgsm vă vin în ajutor. Veți găsi la acest service gsm servicii profesionale de reparatii telefoane Samsung, Huawei și iPhone.

Magia de care ne lăsăm cu toții furați de val să spunem așa este legată de performanța acestor device-uri. Acestea sunt negreșit utile în viețile noastre, mai ales în stilul modern actual. Însă să nu uităm faptul că modul în care le folosim și le întreținem au un cuvânt de spus în funcționalitatea telefonului. Astfel, faceți o vizită la un service gsm și solicitați o verificare și chiar o curățare profesională a telefonului.

Difuzorul poate nu este stricat, încărcarea este deficitară și îngreunată. De vină pot fi mici particule de praf și nu numai, ce se depozitează în portalurile telefonului. Căci este ținut în mână, în buzunare, în genți, alături de tot felul de obiecte. Diagnosticul corect îl poate oferi un specialist în reparații gsm.

Cât costă o intervenție la Glassgsm

Nu vă lăsați amăgiți de prețurile mici. Nu există un preț fix, căci depinde de problemă, de cât de complexă este intervenția. Însă veți primi înainte o evaluare completă și veți ști deci la ce preț să vă așteptați. Cei de la Glassgsm aplică, de fiecare dată, regula prețului corect.

Tot de aici puteți achiziționa și piesele necesare pentru reparația telefonului. Prețurile sunt afișate și online, în pagina oficială, astfel încât veți ști de la bun început despre costurile implicate.

Un început de an în care aveți telefonul stricat nu trebuie să însemne automat că ați început cu stângul. Reparați rapid și  eficient, la prețuri corecte, cu ajutorul celor de la Glassgsm. 

Contact:

0745 554 645

office@glassgsm.ro

Strada Ana Ipătescu, nr. 5 în Hotelul Bucovina, etaj 1, biroul 109, Suceava

Mai nouă Mai veche