Parbriz spart - ce este de făcut? Master Auto Glass vă ajută


O fisură în parbriz vă ține pe dreapta. Chiar dacă impactul nu a fost major, fisura se poate transforma imediat în una de proporții. Nu vă asumați astfel de riscuri. Acționați imediat, prin înlocuire, iar de asta se ocupă cei de la Master Auto Glass, atât la service-ul lor, cât și în deplasare.

Înlocuirea de parbriz - când se impune

O mică fisură - asta vă spuneți când vedeți ce vi s-a întâmplat. Ei bine, acea mică fisură se extinde fără să puteți lua măsuri de prevenție pentru asta, fără a o putea opri. Schimbarea este singura opțiune, chiar dacă în primă fază parcă refuzați să credeți ce se întâmplă. Desigur, accidentele care au astfel de urmări sunt uneori chiar ironice, banale, stupide.

Să ajungeți la inlocuire parbriz doar pentru că o piatră de pe carosabil a fost la locul nepotrivit? Să faceți o așa investiție doar pentru neatenția de a fi lovit parbrizul înghețat cu un ștergător stricat? Se întâmplă, asta este clar. Dar pentru a vă ușura situația ar fi bine să alegeți să colaborați cu un prestator de servicii dintre cei cu reputație, profesioniști. Iar aici vorbim despre echipa Master Auto Glass.

Cum se realizează

Dacă este cazul, puteți solicita și schimbarea parbrizului la domiciliu. Asta în cazul în care fisura este deja una prea mare și nu ar fi bine să vă mai expuneți unui risc doar pentru deplasarea până la service. Sunt câteva condiții de îndeplinit, însă este posibil ca echipa să înlocuiască parbrizul la domiciliu. Și se deplasează acolo unde este chemată.

Din același loc puteți achiziționa și parbrizul în sine. Asta pentru a nu mai pierde timpul de la comandă și până la ridicarea produsului. Cei de la Master Auto Glass, cu pagina de prezentare Masterautoglass.ro, au stoc generos, 5000 de parbrize, lunete și geamuri sunt imediat disponibile.

Procedura durează în medie 4 ore și veți primi câteva indicații post montaj. Vă este oferită și garanție, de 2 ani, astfel încât să fiți siguri că totul îndeplinește condițiile de calitate la care vă așteptați.

Înlocuire de parbrize pentru mașini mici și mari

Master Auto Glass înseamnă o echipă de profesioniști ce au acumulat ani de experiență în domeniu. Astfel, este calificată să execute înlocuiri de parbrize atât pentru mașinile mici, cât și pentru cele mari, camioane. În acest caz timpul de execuție crește de până la 8 ore, însă garanție este oferită, iar procedura are costuri avantajoase.

Din păcate, străzile din țară nu sunt așa cum ne-am dori. Ne plângem de siguranță rutieră, însă aceasta începe de la simple decizii, cum este și cea de a avea mașina perfect funcțională. Nu lăsați o fisură din parbriz să fie motiv pentru care parbrizul cedează. Prețurile de înlocuire sunt unele competitive la Master Auto Glass, aveți stoc disponibil de parbrize, sunteți consiliați despre ce să alegeți, iar după montaj nu sunt semne care trădează că a fost o înlocuire executată.

Detalii în pagina oficială.

Contact:

0733 995 631

contact@masterautoglass.ro

Mai nouă Mai veche