Bărbat găsit mort lângă concubina care era în stare avansată de ebrietate, la Fălticeni

Duminică, 9 ianuarie 2022, la ora 22:53, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către cu privire la faptul că Dumitru Cărușer, de 53 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență în locuința sa.

Bărbatul locuia în Fălticeni, pe strada Nufărului, împreună cu concubina sa, Rodica P.. Cei doi obișnuiau să consume în mod frecvent și exagerat băuturi alcoolice, trăind în condiții precare.

În seara de duminică, în jurul orei 22:50, Vasile O., vecin, a mers la locuința bărbatului pentru a vedea ce mai face, ocazie cu care l-a găsit pe acesta căzut lângă pat, în stare de inconștiență. Rodica P. dormea pe pat, aflându-se în stare avansată de ebrietate, și nu l-a auzit pe concubinul său în momentul în care a căzut.

La fața locului a intervenit un echipaj al Ambulanței Fălticeni, care a constatat decesul. Nu se cunoaște dacă bărbatul era înscris la vreun medic de familie sau dacă suferea de anumite afecțiuni.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei, pe suprafața corpului cadavrului nu au fost identificate semne vizibile de violență. Nu există suspiciuni cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Fălticeni.
Mai nouă Mai veche