FOTO Accident mortal la Hârtop! Un șofer a virat fără să se asigure și a fost lovit în lateral de un tânăr beat la volan

Marți, 18 ianuarie 2022, în jurul orei 01:25, Ionel L., de 50 de ani, din comuna Hârtop, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf pe strada Nicolae Iorga din localitate, din direcția DJ 208C către strada Cimitirului, a pătruns pe contrasens, după care s-a angajat să efectueze virajul la dreapta pentru a parca în fața locuinței sale, fără să se asigure, fiind acroșat în partea laterală dreaptă de către autoturismul Volkswagen Passat condus de Vasile G., de 21 de ani, localnic, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul lui Ionel L. și vătămarea corporală a lui Grigore G., de 18 ani, din localitate, pasager dreapta față în autoturismul Passat, care a fost transportat la Spitalul Fălticeni, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, fără a rămâne internat.

Conducătorul auto Vasile G. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice la Spitalul mun. Fălticeni.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face Ionel L. care nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta.

După definitivarea cercetărilor urmează a se dispune măsuri procesuale și față de Vasile G.
Mai nouă Mai veche