FOTO Accident pe drumul Mălini - Slatina. Tânăr vitezoman rănit după ce a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat pe câmp

Luni, 10 ianuarie 2022, în jurul orei 20:20, Vasile B., de 22 de ani, din Mălini, în timp ce conducea autoutilitara marca VW Transporter pe DJ 209A, în afara localității Slatina, dinspre Mălini, pe un sector de drum în aliniament nu a adaptat viteza pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe un câmp situat în partea dreapta având în vedere direcția de deplasare.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, unde în urma examinării de către medicul de gardă i s-a stabilit diagnosticul „traumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral”. Tânărul a rămas internat.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face șoferul care nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil umed.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche