O petrecere stropită cu mult alcool s-a încheiat cu bătaie, la Siret

Luni, 10 ianuarie 2022, la ora 22.36, lucrătorii Poliției Orașului Siret au fost sesizati prin 112 de către Augustin B., din orașul Siret, despre faptul că la domiciliul său este un scandal.

Având în vedere aspectele sesizate, patrula de serviciu s-a deplasat pe strada Plăieșilor, acolo unde a fost identificat apelantul. Bărbatul a declarat că în acea seară i-a invitat pe niște prieteni să consume băuturi alcoolice în locuința lui. 

La un moment dat, în jurul orelor 22.30, între proprietar și Ioan M. a izbucnit un scandal, moment în care aceștia s-au luat la bătaie în locuință, după care au ieșit in curte și au continuat să se lovească reciproc.

Augustin B. a sesizat cele întâmplate la 112, iar Ioan M. a părăsit zona, deplasându-se către domiciliu.

În urma intervenției la fața locului, apelantul nu a formulat plângere penală, declarând verbal faptul că se va adresa Poliției Orașului Siret cu plângere ulterior.

Ioan M. a fost identificat în apropierea locuinței sale. Acesta care a recunoscut că a fost implicat într-un scandal cu Augustin B., motiv pentru care a formulat plângere pentru lovire împotriva acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe” faptă prevăzută de art. 193 alin. 1 din Codul Penal, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii Poliției Orașului Siret.

2 Comentarii

  1. stire falsa ! strada Plăieșilor in siret nu exista ...doar poate in periferii

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta care a comentat e inca unul care nu stie despre ce vorbeste si se bagă aiurea în seama. Stirea este adevarata. E vorba de vecinul meu

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche