Spargere la o locuință din Frătăuții Vechi! Hoții au furat un televizor, o drujbă și o bicicletă

Luni, 10 ianuarie 2022, la ora 13.56, Secția de Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 de către Gheorghina G., din comuna Frătăuții Vechi, cu privire la faptul că a avut loc un furt la un imobil din localitate.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că imobilul aparține fiicei apelantei, care este plecată la muncă în Italia din august 2021, locuința rămânând în grija mamei sale. La fața locului, împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, însoțiți de apelantă, polițiștii au identificat urme de forțare la geamul bucătăriei din lateralul imobilului, cât și a geamului unui hol.

Din interiorul imobilului se reclamă că au fost surtrase un televizor, o drujba și o bicicleta, fără a se putea preciza marca sau modelul acestora întrucât persoana vătămată nu se află la domiciliu, iar persoana de contact nu cunoaște mai multe detalii.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că persoane necunoscute au pătruns în imobil prin escaladarea geamului de la bucătărie de unde au sustras bunurile susmenționate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche