O tânără beată la volan a provocat un accident rutier, la Liteni

Duminică, 9 ianuarie 2022, în jurul orelor 21.00, patrula de siguranță publică a fost sesizată direct de către Constantin Ț. cu privire la faptul că pe strada Siliștei din orașul Liteni a fost un accident între două autoturisme soldat doar cu pagube materiale.

La fața locului a fost identificat pe partea carosabilă stânga a sensului de mers un autoturism BMW avariat, conducător auto fiind Constantin Ț. din oraș Liteni.

Cel de al doilea autovehicul era un Opel Astra, de culoare închisă, condus de Maria M., de 25 de ani, din satul Corni, orașul Liteni.

La locul producerii evenimentului nu a fost solicitată intervenția unui echipaj medical întrucât în urma producerii impactului nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale, respectiv avarierea celor două autoturisme implicate.

Întrucât emana halena alcoolică, conducătoarea autoturismului Opel Astra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Județean Suceava pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest și șoferul autoturismului BMW, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de cele constatate polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de „conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche